Perfekt tid för skräckfilm

Nu är det snart allhelgonaafton och det innebär tända ljus på kyrkogårdar och såklart, skräckfilmer på TV. Jag är egentligen inte ett vidare fan av skräckfilmer, men om det är någon dag man bör se en eller flera skräckfilmer så är det på allhelgonaafton. Om man ska se skräckfilm rekommenderar jag att man införskaffar 3 saker.

 • 1. En eller flera skräckfilmer, ju läskigare desto bättre
 • 2. Polare eller tjej/pojkvän, att se skräckfilmer med nära och kära är det bästa sättet att se skräckfilmer på
 • 3. Snacks och dricka, det går inte att ha filmkväll utan snacks och dricka
 • Med dessa tre saker kommer filmkvällen bli suverän. Det bästa är ifall man innan filmkvällen har skaffat stapelbara plastbackar, som kan fyllas med påsar och flaskor med snacks och valfri dricka. Tips på dricka är något som smakar gott, jag är för tillfället inne i en glögg-period, dricker säkert en flaska smålandsglögg en gång i veckan. Om ni föredrar något kallt istället, drick det, kan efter några glas varm glögg själv tycka att det är gott med något kallt i halsen.

  För er som inte vet vilken skräckfilm ni ska kolla på följer här en lista på 10 skräckfilmer som jag rekommenderar.

  IT
  Ringo
  Scream
  Halloween
  The Shining
  Hide and Seek
  Friday the 13th
  Final Destination
  Nightmare on Elmstreet
  Texas Chainsaw Massacre

  Kommentera