Funderar på att börja streama

Jag har tidigare i denna bloggen pratat om att jag spelar en hel del Minecraft, Minecraft är självklart inte det enda jag spelar, men det är det spelet jag ofta återvänder till, lite då och då. Jag funderar på att börja live-streama det jag spelar, antingen på Twitch eller på Youtube. Ett av spelen som jag funderar på att live-streama är just Minecraft, det hade varit roligt att ha flertalet av tittarna med i spelet, en slags fans är med och spelar grej. Problemet är att man då måste ha någon form av server att spela på, har kollat runt lite, på både köpa och hyra en server, men jag tror att det lättaste och billigaste alternativet blir att hyra server. Om jag hyr en server, behöver jag inte sälja allt jag äger för att få plats med den i min lägenhet. Självklart kommer vi spela andra spel än Minecraft, om intresset finns det vill säga. Andra spel jag funderar på att live-streama är DOOM, Five nights at Freddy’s och TellTales Game of Thrones. Kan hända att jag även spelar något retrospel lite och då och då. Måste först köpa kablar och programvara, så att jag kan koppla alla spelkonsoler till datorn. Har retrokonsoler från både 80, 90 och tidigt 2000-tal (om det nu är retro). Jag har mest 90-tals spel, men om några fans rekommenderar ett spel från ett annat årtionde så kan jag tänka mig att skaffa det. Vad tycker ni? Skulle ni vilja se mig live-streama spel någon eller några gånger i veckan?

Kommentera