Mc med fårskinn och allt

Så, vänner, nu har jag gjort slag i saken och tagit mc-kort och köpt mig en båge. En billig gammal sak, med ett äckligt fastlimmat fårskinn som gubben suttit på i många år, en del repor och fula dekaler. Jag har redan varit ute på nätet och beställt ett nytt fårskinn, det mest prisvärda jag hittade var på Stayhome: http://www.stayhome.se/farskinn.html det kommer krävas lite klippande och meckande för att få dit det på ett bra sätt men det blir kul. Fick med några svettindränkta mc kläder också som jag nog kastar. Ska bli kul att köpa några nya som är coola. Även om denna båge inte lär imponera på nån är det ändå en mc, min första. Blir jag sålt på livet som mc-knutte säljer jag den här och byter upp mig. En polare på jobbet ska se över den och fräscha till den mot att jag hjälper honom med att måla om fasaden på villan. Han är pedant, så jag räknar med att han kommer ligga med en liten borste och peta bort smuts man knappt ser och sånt. Han har alla verktyg, rengöringsmedel, vax och annat man kan tänkas behöva också och ett garage där det finns plats att gå loss. Han är också gravt superpraktisk och har själv byggt om garaget och även fixat grunden. Han åkte hyrde hydrauldomkrafter hos Tortech och lyfte skiten och rättade till grunden, det säger en del va? Själv bor jag i lägenhet och har ingen lust att jobba på parkeringen utanför huset och göra mig till allmänt åtlöje när alla kollar in mig från balkonger och fönster. De kommer få sitt lystmäte sen när jag kommer körande på det här gamla skrället.

Kommentera